Sponsorloop tijdens Koningsspelen

Zoals je van de week hebt gelezen in de mail van school, worden op 26 april de Koningspelen georganiseerd op school. Dat bestaat dit jaar uit een ochtend vol sport en spel. Een onderdeel hiervan is een sponsorloop. De opbrengst van deze sponsorloop komt geheel ten goede aan nieuwe speeltoestellen voor op het schoolplein.

Hoe werkt het?

Jouw zoon en/of dochter kan zich door ouders/verzorgers, familie en vrienden laten sponsoren. Ze hebben van de week ook al het formulier hiervoor meegekregen. Wie wil sponsoren, kiest zelf het (maximum) bedrag. En natuurlijk is het niet verplicht om te sponsoren. Na de sponsorloop krijgen de kinderen hun kaart mee naar huis. Daarmee kunnen ze ook bij hun donateurs langs om de opbrengst op te halen. De donaties worden toegevoegd aan het bedrag dat al gedoneerd is aan de Stichting Vrienden van de Willespoort.

Voor diegenen die de sponsorlijst niet ontvangen hebben of kwijt zijn, hierbij de lijst nog een keer:

En daarna?

De kinderen hebben prachtige tekeningen gemaakt met ideeën hoe het schoolplein een nog fijnere speelplek kan worden. Op de ochtend van de Koningsspelen worden de prijzen uitgereikt aan de kinderen met de meest originele tekeningen. Met de donaties hopen we op korte termijn al een speeltoestel te kunnen plaatsen. Welk toestel het wordt, hangt af van de ideeën van de kinderen en het gedoneerde bedrag. Natuurlijk denkt de school ook mee, wat passend is bij de inrichting en veiligheid van het schoolplein.

We houden je hier op de website uiteraard op de hoogte van de voortgang van het schoolplein project, net als in onze Facebook groep.

Heb je vragen of ideeën, neem dan gerust contact met ons op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: