Start van het eerste project!

Zoals je in onze nieuwsbrief hebt kunnen lezen van 11 maart, hebben we een beslissing genomen over het eerste project waarmee we gaan starten. Het schoolplein!

Waarom het schoolplein?

We hebben voor het schoolplein gekozen om 2 redenen. School is zelf bezig met plannen om het interieur van de school aan te gaan pakken. Dat is natuurlijk geweldig. Wij vinden dat het schoolplein dan niet kan achterblijven. Daar kan, zeker voor de bovenbouw, nog een behoorlijke verbetering plaatsvinden.

Uit de leerlingenraad kwam ook naar voren dat het schoolplein upgraden voor de bovenbouw ook bovenaan het wensenlijstje staat. Omdat de wensen van de kinderen zelf, wat ons betreft bovenaan moeten staan, gaan we dus voor het schoolplein.

Het is ook een mooi concreet project om mee te starten en ook een project waar we hulp van ouders concreet kunnen gaan inzetten. Een win-win dus.

Huidige stand donaties

Wij hebben er heel veel zin in! Inmiddels hebben we al € 2500 aan donaties ontvangen, super fijn! Ook via deze weg willen we jullie daar heel erg voor bedanken. Om het schoolplein echt goed aan te pakken, zou het geweldig zijn als we nog meer donaties zouden mogen ontvangen.

Doneren kan nog steeds via REKENINGNUMMER

NL03 RABO 0364 2794 27

Op naam van Stichting Vrienden van de Willespoort, onder vermelding van donatie 2021.

Sponsorloop

Om ook nog wat extra geld te verzamelen, organiseren we tijdens de Koningsspelen, in samenwerking met juf Laure een sponsorloop. Informatie over het hoe en wat hierover, ontvang je uiteraard nog.

Tekenwedstrijd

De komende weken gaan we aan de slag met een plan van aanpak voor het restylen van het schoolplein. Op school is een tekenwedstrijd georganiseerd waarbij de groepen hun droomschoolplein kunnen ontwerpen. Het winnende ontwerp betrekken we uiteraard in onze plannen.

Voorbeeld van een geweldig schoolplein.

Zo zijn we lekker bezig en gaan we na het plannen maken, eindelijk concreet aan de slag!

Wil of kun je helpen met het restylen van het schoolplein? Neem dan contact met ons op via bestuur@vriendenvandewillespoort.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: