Update sponsorloop en plannen volgend jaar

In deze update een korte terugblik op de sponsorloop en een vooruitblik op de renovatie van de school, het aanpakken van het schoolplein en volgend jaar als stichting. Veel leesplezier!

Sponsorloop

Het einde van het schooljaar nadert en dus ook het einde van ‘ons eerste jaar’ als stichting Vrienden van de Willespoort. Onze eerste activiteit als stichting hebben we net achter de rug: de sponsorloop. Zoals we in de nieuwsbrief van 7 juli al aangaven, was de sponsorloop een geweldig succes. Qua enthousiasme bij de kinderen, maar ook zeker bij de sponsoren. Want wat is er een geweldig bedrag opgehaald door alle kinderen bij elkaar. We zijn onwijs trots op alle kinderen en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt!

Let op: heb je de sponsorgelden nog niet overgemaakt of ingeleverd? Geen probleem! Dit kan uiteraard nog steeds.

Dit doe je door het geld te storten naar onderstaand rekeningnummer onder vermelding van: opbrengst sponsorloop 2021.

Rekeningnummer: NL03 RABO 0364 2794 27
Ten name van: Stichting Vrienden van de Willespoort

Renovatie school

De Willespoort bestaat ruim 40 jaar oud en dit zie je terug als je de school van binnen bekijkt. Aankomend schooljaar start er daarom een renovatie in de school. Hierbij worden ruimtes anders ingedeeld, vloeren vervangen en de muren krijgen een likje verf. De werkzaamheden vinden voornamelijk tijdens de vakanties plaats, zodat de kinderen hier zo min mogelijk last van hebben.

Plannen schoolplein

Met de organisatie van de sponsorloop hebben we een mooi bedrag weten op te halen voor het schoolplein. OBS Willespoort vult dit bedrag aan en door deze samenwerking kan op korte termijn het hele schoolplein aangepakt worden en niet een gedeelte of alleen een speeltoestel. Dat is super goed nieuws! De wens is om een groen en natuurlijk plein te creëren met voldoende uitdaging voor de kinderen. Door de tekenwedstrijd op school onder de kinderen, is er een goed beeld wat de kinderen graag willen. De ideeën uit de tekenwedstrijd, worden meegenomen in het uiteindelijk ontwerp voor het schoolplein. Nu het totale budget bepaald is, kunnen in september de eerste stappen genomen worden en met toeleveranciers gesprekken aangegaan worden. Uiteraard word je op de hoogte gehouden van de voortgang van zowel renovatie als schoolplein.

Wil je helpen?

We horen het nog steeds heel graag als jij of je omgeving iets kunnen betekenen in de vorm van expertise, materiaal en/of man/vrouwkracht in de uitvoering van de plannen voor het schoolplein. Meld je aan als vriend van de stichting en geef op het registratieformulier aan waarmee je ons kunt helpen. We nemen dan contact met je op.

Stichting Vrienden volgend schooljaar

We zijn als Stichting Vrienden van de Willespoort heel blij met de recente ontwikkelingen op school. Vanaf volgend schooljaar, een muziekleraar een dag per week op school, de schoolbieb die aangepakt wordt, net als het interieur van de school. En als klap op de vuurpijl het schoolplein dat op de schop gaat! Allemaal projecten die wij als stichting ook op de wensenlijst hadden staan.

Volgend schooljaar gaan we uiteraard met dezelfde motivatie door. Begin van het schooljaar, steken we de koppen weer bij elkaar en bedenken we een nieuw project of plan om de school te ondersteunen. Heb je ideeën of wil je meehelpen, je bent meer dan welkom!

Contact met ons

Via onze Facebookgroep blijf je op de hoogte van de voortgang van het schoolplein project en eventuele nieuwe projecten. Word dus zeker lid van de groep als je dit wilt volgen. Je kunt ons ook contacten via bestuur@vriendenvandewillespoort.com.

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: