Update stichting schooljaar 2021/2022

Het nieuwe schooljaar is alweer even begonnen, dus tijd voor een update vanuit de Stichting Vrienden van de Willespoort. 

Nieuwe schoolplein

Voor de zomervakantie hebben we een mooi geldbedrag opgehaald voor het schoolplein. Kim Spraakman is bezig met de voorbereidingen voor de renovatie van de school zelf en het schoolplein. Met het opgehaalde geld van de sponsorloop kunnen we er iets extra moois van maken. De eerste schetsen zijn gemaakt en zijn veelbelovend, het wordt ongetwijfeld een heel mooi schoolplein! De stichting zal in overleg met school bepalen welke speelonderdelen door de stichting gedoneerd kunnen worden. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de wensen van de kinderen.

ANBI-status

We zijn trots om te kunnen melden, dat de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) door de belastingdienst is toegekend aan onze stichting. Dit betekent dat giften aan de stichting in aanmerking kunnen komen voor aftrek in je aangifte inkomstenbelasting (particulieren) of vennootschapsbelasting (voor bedrijven). Je kunt dus wellicht meer schenken voor hetzelfde geld!

Op de site van de Belastingdienst vind je veel informatie over schenken en mogelijke fiscale voordelen. Zo kun je berekenen of jijzelf of je bedrijf in aanmerking komt voor deze fiscale voordelen. Maar ook kun je een berekening maken om te zien hoeveel je terug zou kunnen krijgen. 

Wil je dus nog doneren, dan kan dat uiteraard nog steeds via:

Rekeningnummer NL03 RABO 0364 2794 27

Ten name van Stichting Vrienden van de Willepoort

Onder vermelding van donatie 2021

Stichting schooljaar 2021-2022

Voorlopig richten we ons als stichting op de verbetering van het schoolplein. Daarna kijken we naar volgende projecten. Heb je ideeën voor een nieuw project of wil je helpen, dan horen we heel graag van je. 

Contact met ons 

Via onze Facebookgroep blijf je op de hoogte van de voortgang van het schoolplein project en eventuele nieuwe projecten. Word dus zeker lid van de groep als je dit wilt volgen.  Je kunt ons ook contacten via bestuur@vriendenvandewillespoort.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: